BioTech L-Arginine 300 g unflavoured

100% čistý L-Arginin v práškové formě, bez příchutě.
Dostupnost Skladem - odesíláme do 3 dnů
Můžeme doručit do:
31.12.2024
Kód: D01.14512
599 Kč
BioTech L-Arginine 300 g unflavoured

100% čistý L-Arginin v práškové formě, bez příchutě.

  • neutrální chuť
  • obsah čistých aminokyselin
  • prášková forma pro rozmanité použití
  • bez cukru a tuku

Arginin je aminokyselina produkovaná v hypofýze, takže můžeme říci, že je to v podstatě neesenciální živina. Při těžké fyzické práci si jej však naše tělo nemusí být schopno vyrobit v dostatečném množství, takže je potřeba ho přijímat ve formě doplňků stravy.

Jednou z jeho hlavních rolí je, že přispívání k syntéze oxidu dusnatého.

Doporučené dávkování:

  • smíchejte 1 porci (2 g = polovina odměrky = půl polévkové lžíce) produktu se 400 ml vody nebo nápoje dle vašeho výběru v šejkru
  • v tréninkové dny užívejte 2 porce denně, 1 porci do 30 minut před tréninkem a další porci před spaním
  • ve dnech odpočinku konzumujte 1 porci mezi jídly a druhou před spaním

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 2 g (1 dávka) 4 g
Energetická hodnota 1454 kJ/341 kcal 29 kJ/7 kcal 58 kJ/14 kcal
Tuky 0 g 0 g 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 0 g 0 g
z toho cukry 0 g 0 g 0 g
Bílkoviny 75 g 1,5 g 3 g
Sůl 0 g 0 g 0 g
Další aktivní látky 100 g 2 g (1 dávka) 4 g
L-Arginin alfa-ketoglutarát 50 g 1 g 2 g
L-Arginin hydrochlorid 50 g 1 g 2 g
- z toho L-Arginin celkem (z L-Arginin AKG, L-Arginin HCL) 75 g 1,5 g 3 g

Složení:

L-arginin alfa-ketoglutarát 50 %, L-arginin hydrochlorid 50 %. Vyrobeno v závodě na výrobu mléka, vajec, lepku, sóji, korýšů, oxidu siřičitého a ořechů.

Upozornění:

Nedoporučuje se pro těhotné a kojící ženy ani ty, které trpí problémy s krevním tlakem. Produkt skladujte těsně uzavřený na chladném a suchém místě. Po otevření nevyjímejte sáček se silikagelem!

Doplňkové parametry

Kategorie: Aminokyseliny
Forma: sypká
Kategorie: NO suplementy, aminokyseliny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: