BioTech Peanut Butter 1000 g
Arašídové máslo je velmi univerzální! Je to skvělé do ranní kaše, můžete si ho dát do mléčného koktejlu nebo smoothie. Může být také ideální volbou pro přípravu muffinů nebo jiných dortů. A pokud toužíte po kousku Ameriky, vyzkoušejte toast s arašídovým máslem.
Pokud dáváte přednost lehce roztíratelným jemným krémům, zvolte jemnou verzi másla, nebo pokud máte rádi, když vám buráky křupou v puse, vyzkoušejte křupavé arašídové máslo. Arašídové máslo je skvělým zdrojem bílkovin a vlákniny a můžete ho jíst mnoha různými způsoby, takže pokud toužíte po rozmanitosti, je velmi snadné ho začlenit do svého jídelníčku.
- připraveno pouze z přírodních surovin
- vysoký obsah vlákniny
- zdroj bílkovin
- k dispozici v křupavé a jemné verzi
- bez přidaného cukru*
- vegan
- bez palmového oleje
- bez konzervačních látek
- bez lepku
*Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry!
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | křupavé | jemné |
Energetická hodnota | 2605 kJ/629 kcal | 2605 kJ/629 kcal |
Tuky | 52 g | 52 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,9 g | 4,9 g |
Sacharidy | 7,9 g | 7,9 g |
z toho cukry | 6,4 g | 6,4 g |
Vláknina | 8,8 g | 8,8 g |
Bílkoviny | 28 g | 28 g |
Sůl | 0,50 g | 0,50 g |
25 g | křupavé | jemné |
Energetická hodnota | 651 kJ/157 kcal | 651 kJ/157 kcal |
Tuky | 13 g | 13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,2 g | 1,2 g |
Sacharidy | 2 g | 2 g |
z toho cukry | 1,6 g | 1,6 g |
Vláknina | 2,2 g | 2,2 g |
Bílkoviny | 7 g | 7 g |
Sůl | 0,13 g | 0,13 g |
Složení:
Křupavé: arašídové máslo (79,6 %), křupavé arašídy kousky (19,9 %), sůl.
Jemné: arašídové máslo (99,5%), sůl.
Upozornění:
Sklenici uchovávejte dobře uzavřenou na suchém, chladném a dobře chráněném místě. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 4 týdnů. Srážení oleje v horní části produktu je přirozený proces. Před použitím dobře promíchejte.Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá výživa |
---|---|
Kategorie: | ořechové krémy, másla |
Obsah bílkovin: | 11 % - 29 % |
Hmotnost/Objem: | 1 000 - 1 999 g (ml) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.