Extrifit CFM Instant Whey Isolate 90 2000 g
Výhodou Iso 90 je, kromě obsahu vysoce kvalitního zdroje proteinu a skvělé chuti, především nízký obsah tuku a sacharidů, což ocení zejména ti, kteří se snaží o minimalizaci podkožního tuku. Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.
O použitých nativních CFM surovinách:
CFM je přírodní, nechemický proces výroby syrovátkového proteinu nejvyšší kvality, filtrovaného na speciálním, vysoce technologicky vyspělém keramickém cross-flow filtru, který je schopen dokonale odfiltrovat všechny nežádoucí složky (jako je tuk, laktóza…) a izolovat čistou (panenskou) syrovátkovou bílkovinu se zachováním všech cenných primárních mikrofrakcí, jako je beta laktoglobulin, alfa laktoglobulin, sérový albumin, immunoglobulin, glykomakropeptid, laktoferin, laktoperoxidáza, peptony proteáz.
CFM je čistě přírodní nechemický proces, při kterém nejsou používány žádné pomocné chemikálie či rozpouštědla.
CFM je nejšetrnější existující metoda výroby bílkovin, protože surovina není vystavena žádným fyzikálním veličinám, např. vysokému tlaku, teplotě, iontům. Pouze samovolně prochází svojí vlastní vahou přes keramické filtry. Díky tomu je finální syrovátkový protein intaktní = nedotčený ničím a nikým = tzv. panenský protein (virgin protein). Jeho struktura, složení bílkovin, vůně, barva a chuť je přirozená, ničím neovlivněná a nezměněná, zůstává v původní přírodní, tzv. nativní podobě.
CFM proces je vedle zachování všech cenných frakcí šetrný i k minerálům. CFM protein obsahuje více vápníku, než obsahují proteiny vyrobené jinými metodami, např. iontovou výměnou, a také méně nežádoucího sodíku.
Doporučené dávkování:
- závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
- doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 3 odměrky) do 2 – 3 porcí, které můžete konzumovat jako svačinu mezi jednotlivými jídly, popř. i po tréninku
- díky nízkému obsahu sacharidů a tuků je výborným zdrojem proteinu pro ty, kdo usilují o minimalizaci podkožního tuku
- rozmixujte obsah 1 odměrky (= 30 g) Iso 90 CFM Instant Whey ve 150 - 200 ml vody nebo odtučněného mléka
Tabulka nutričních hodnot:
Průměrný obsah energie a živin: | 100 g | 30 g |
Energetická hodnota | 1537 kJ / 366 kcal | 461 kJ / 110 kcal |
Tuky | 2,1 g | 0,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g | 0,3 g |
Sacharidy | 2,6 g | 0,8 g |
- z toho cukry | 1,5 g | 0,5 g |
Vláknina | 0,4 g | 0,1 g |
Bílkoviny | 84 g | 25 g |
Sůl | 0,55 g | 0,16 g |
Typický profil aminokyselin: | 100 g | 30 g |
Alanin | 4140 mg | 1242 mg |
Arginin | 2301 mg | 690 mg |
Cystein | 1740 mg | 522 mg |
Glycin | 1530 mg | 459 mg |
Histidin | 1475 mg | 443 mg |
Kyselina asparagová | 8703 mg | 2611 mg |
Kyselina glutamová | 14732 mg | 4420 mg |
Lysin | 7848 mg | 2354 mg |
Methionin | 1896 mg | 569 mg |
Fenylalanin | 2601 mg | 780 mg |
Prolin | 4796 mg | 1439 mg |
Serin | 4205 mg | 1262 mg |
Threonin | 5752 mg | 1726 mg |
Tryptofan | 1385 mg | 415 mg |
Tyrosin | 2413 mg | 724 mg |
Isoleucin | 4747 mg | 1424 mg |
Leucin | 8943 mg | 2683 mg |
Valin | 4841 mg | 1452 mg |
BCAA celkem | 18 531 mg | 5 559 mg |
Aminokyseliny celkem | 84 047 mg | 25 214 mg |
Složení:
Čokoláda
- instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa - amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
- přídatné látky (sestupně): kakao odtučněné, aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), slunečnicový lecitin (emulgátor)
Vanilka
- instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
- přídatné látky (sestupně): aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), slunečnicový lecitin (emulgátor)
Jahoda
- instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
- přídatné látky (sestupně): aroma, extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), sukralóza (sladidlo), slunečnicový lecitin (emulgátor)
Banán
- instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát, vyrobený metodou CFM - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 - 48 %, alfa laktalbumin 14 - 18 %, glykomakropeptidy 24 - 28 %, imunoglobulin G 1 - 3 %, bovinní sérový albumin 1 - 2 %, laktoferin méně než 1 %), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza
- přídatné látky (sestupně): aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu), slunečnicový lecitin (emulgátor)
Upozornění:
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Neobsahuje látky dopingového charakteru. není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobce neručí za škody způsobené nevhodným použitím nebo skladováním.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteiny |
---|---|
Kategorie: | proteiny |
Forma: | sypká |
Obsah bílkovin: | 70 % - 85 % |
Hmotnost/Objem: | 2 000 - 2 999 g (ml) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.