Indiana Jerky Pork 25 g

Pochoutka z vepřového sušeného masa.
Dostupnost Skladem - odesíláme do 3 dnů
Můžeme doručit do:
6.11.2024
Kód: D01.00523
64 Kč
Indiana Jerky Pork 25 g

Jerky obecně označuje syrové maso, ze kterého je odstraněn tuk a následně je nakrájeno a vysušeno. Indiana Jerky jako takové pak náš náčelník vyrábí podle starých indiánských receptur.
Indiana Jerky jsou tence nakrájené plátky libového masa, dále marinované, sušené a zauzené. Sušení probíhá několik hodin tak, aby si výchozí surovina zachovala jak přirozenou chuť masa, tak svou šťavnatost a pružnost.
Pro sportovce nebo zdatného výletníka není zdravější, rychlejší a výživnější svačinky než sáček Indiana Jerky. Je to lehká, na dotek nemastná pochoutka, která obsahuje až 73 % proteinů a jen minimum tuku.
Pro výrobu byl zvolen závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy. Zde je Jerky vyráběno na strojích v majetku firmy Indiana s.r.o..

Přednosti:

  • minimálně 50 % bílkovin
  • maximálně 4 % tuku
  • minimum cukru
  • bez lepku
  • bez přidaných glutamátů
  • sůl z mrtvého moře

Tabulka nutričních hodnot:

25 g 100 g
Energetická hodnota v kJ  254 1015
Energetická hodnota v kcal  60 240
Tuky v g  1 4
z toho nasycené v g  0,4 1,6
Sacharidy v g  0,25 1
z toho cukry v g  0,03 0,1
Bílkoviny (proteiny) v g  12,5 50
Sůl v g – max (Less Salt produkt) 1 (0,35) 4 (1,4)

Složení:

maso, jedlá sůl, sůl z mrtvého moře, cukr, bílkovinný sojový hydrolyzát, kvasničný extrakt, vinný ocet, barvivo: karamel, dextróza, pepř, maltodextrin, česnek, aroma, kouřové aroma, konzervant: dusitan sodný.

Upozornění:

Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 °C. Minimální doba trvanlivosti 12 měsíců.  Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravá výživa
Hmotnost: 0.025 kg
Hmotnost/Objem: 1 - 99 g (ml)
Kategorie: sušená masa
Dietní omezení: Bez laktózy, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: