Bezlepková ovesná mouka je ideální alternativou klasické pšeničné mouky pro všechny lidi, kteří mají problém s trávením lepku nebo se mu z jakéhokoliv jiného důvodu vyhýbají. Je zdrojem bílkovin a vyniká svým vysokým obsahem vlákniny. Skvěle se tak hodí na pečení slaných i sladkých pokrmů nebo zahušťování omáček. Jídlům tak dodá jedinečnou vůni a další chuťové tóny.
Bezlepková ovesná mouka je ideální alternativou klasické pšeničné mouky pro všechny lidi, kteří mají problém s trávením lepku nebo se mu z jakéhokoliv jiného důvodu vyhýbají. Je zdrojem bílkovin a vyniká svým vysokým obsahem vlákniny. Skvěle se tak hodí na pečení slaných i sladkých pokrmů nebo zahušťování omáček. Jídlům tak dodá jedinečnou vůni a další chuťové tóny.
BIO Špaldová mouka celozrnná hladká je vyrobena jemným mletím celých zrn špaldy té nejvyšší kvality. Díky tomu si zachovává vysoký podíl důležitých živin a vlákniny. Pro svou lehce oříškovou chuť a vůni patří mezi nejoblíbenější druhy mouk.Využijete ji při přípravě zdravějších alternativ sladkých sušenek, muffinů, koláčů nebo slaného domácího pečiva.
BIO Mouka z banánů má typickou sladkou chuť a banánové aroma. Neobsahuje však přidaný cukr, ale pouze ten, který se přirozeně nachází v banánech. Navíc je bez lepku a má vysoký obsah vlákniny. Příjemně tak osladí a dodá živiny různým sladkým receptům, jako jsou palačinky, smoothies, obilné kaše či dezerty.
BIO Tapioková mouka je škrob získaný z hlíz manioku jedlého v BIO kvalitě. Je přirozeně bezlepková, a tak je vhodná pro celiaky a lidi, kteří se lepku vyhýbají. Má nízký obsah tuku a vysoký podíl sacharidů. Můžete ji využít k přípravě zdravých dezertů nebo na zahuštění omáček.
BIO Kokosová mouka je výjimečně výživný a najemno umletý prášek z kokosové dužiny v té nejvyšší biologické kvalitě vhodný i pro vegany. Kromě jemné vůně a nasládlé chuti obohatí vaše pokrmy také o množství bílkovin a dalších prospěšných látek. Navíc je bez lepku, a proto je vhodná i pro celiaky.
Mandlová mouka je bezlepková alternativa klasické pšeničné mouky, která obohatí váš jídelníček o vlákninu, zdravé tuky a bílkoviny. Můžete ji využít k přípravě dezertů, palačinek, sušenek, domácího chleba nebo třeba k zahušťování polévek a omáček. Navíc se hodí i do low-carb diety.
BIO Žitná mouka celozrnná hladká je vyrobena jemným mletím celých žitných zrn té nejvyšší kvality. Díky tomu má tmavší barvu a výraznější chuť oproti bílé mouce. Navíc si zachovává vysoký podíl důležitých živin. Je ideální na přípravu sladkých perníčků, sušenek nebo slaného pečiva.
BIO Mandlová mouka je vyrobena z loupaných blanšírovaných mandlí v BIO kvalitě. Hodí se na pečení makronek, sušenek a jiných dezertů, stejně jako pro přípravu slaného pečiva. Pokrmy obohatí nejen o lahodnou chuť a vůni mandlí, ale také o vlákninu a bílkoviny. Navíc má nízký obsah cukru a je přirozeně bezlepková.
Lískooříšková mouka je bezlepková alternativa klasické pšeničné mouky, která se pyšní vysokým obsahem vlákniny a zdravých tuků. Hodí se do koláčů, sušenek či palačinek, ale přijde vhod i při zahušťování polévek nebo výrobě domácího pečiva. Oceníte ji i při low carb dietě.